Epinutrics K2

Epi-K2 Vitamin med Medis för maximal absorption. Epi-K2 hjälper till att bygga och bibehålla en stark benstruktur. K2 minskar inflammationer som artrit, artros, leverinflammation som hjälper till att bryta ner benvävnaden.

I USA har uppskattningsvis 80 procent av befolkningen brist på K2. Tillskott är nödvändigt, särskilt för dem som tar vitamin D och kalcium för att förebygga och behandla osteoporos. K2-tillskott hjälper postmenopausala kvinnor att förhindra benförlust. Det rekommenderas att ta K2 med D-vitamin.

Epinutrics Red Label-serien har utvecklats i första hand för vårdpersonal som vill rekommendera till sina kunder kosttillskott med hög kvalitet och maximal absorptionsförmåga.

Vad är det som är så speciellt med vitamin K2?

Ett av de enklaste sätten att förklara vikten av vitamin K2 är att säga att det har två grundläggande och avgörande funktioner. Vitaminet hjälper till att förhindra benskörhet och åderförkalkning, eller åderförkalkning.

Dessutom bidrar vitaminet till att optimera den sexuella funktionen genom att öka testosteron och fertilitet hos män, och minska androgener, de manliga hormonerna, hos kvinnor med polycystiskt ovariesyndrom (PCOS).

K2 hjälper till att tillverka insulin som stabiliserar blodsockret, skyddar mot diabetes och hjälper till att förebygga metabola problem i samband med fetma.

Förbättrar din förmåga att använda energi när du tränar och förbättrar prestandan.

De som behöver ta kalciumtillskott bör även ta K2 och D-vitamin. K2 hjälper kroppen att ta bort kalcium från mjukvävnad och rikta det till skelettet.

100% naturligt kosttillskott

Utan tillsatt konserveringsmedel

Patenterad produktionsmetod med Medis

Grönsakskapslar

GMO-fri

Sulfatfri

Glutenfri

Kom ihåg: Naturlig biotillgänglighet är viktigare än kvantitet per enhet. En bra terapeut kan förklara varför man inte ska välja "pris per milligram". Det viktiga är att ingredienserna i kosttillskottet tas upp i kroppen av kroppens 37 biljoner celler. Det händer ofta att kroppen inte tar upp näringsämnen från kemiska tillskott. Det beror på att den avvisar kemin som den inte känner igen som "naturlig mat". Därför använder vi naturliga ingredienser tillsammans med Medis så att näringsämnena kommer in så effektivt som möjligt och gynnar kroppens celler och stimulerar mitokondrierna att öka ATP-produktionen.

295,00 kr