Epinutrics Q 10

Epi-Q10 med Medis är naturligt vitamin Q10 för optimal absorption. Epi-Q10 innehåller koenzym Q10: 100mg. Vitamin E: 8mg. Patenterad produktionsmetod med Medis.

Q-10 finns naturligt i fet fisk, alla köttprodukter, spenat och nötter.

Q10 är ett vitaminliknande ämne som spelar en nyckelroll i kroppens energiförsörjningsmekanism. Q10 arbetar tillsammans med enzymer som omvandlar socker och fett till energi. Denna process sker i mitokondrierna, specialiserade strukturer som finns i alla celler. Vävnader med hög energi (hjärta, skelettmuskulatur och lever) är särskilt beroende av denna process och en tillräcklig tillförsel av Q10.

Det kan hjälpa till att hålla din hud ung. Din hud är det största organet i din kropp, och den är mycket utsatt för skadliga ämnen som bidrar till åldrande.

Det kan hjälpa dig med träningsprestanda. Oxidativ stress kan påverka muskelfunktionen och därmed träningsprestationen.

100% naturligt kosttillskott

Utan tillsatt konserveringsmedel

Patenterad produktionsmetod med Medis

Grönsakskapslar

GMO-fri

Sulfatfri

Glutenfri

Kom ihåg: Naturlig biotillgänglighet är viktigare än kvantitet per enhet. En bra terapeut kan förklara varför man inte ska välja "pris per milligram". Det viktiga är att ingredienserna i kosttillskottet tas upp i kroppen av kroppens 37 biljoner celler. Det händer ofta att kroppen inte tar upp näringsämnen från kemiska tillskott. Det beror på att den avvisar kemin som den inte känner igen som "naturlig mat". Därför använder vi naturliga ingredienser tillsammans med Medis så att näringsämnena kommer in så effektivt som möjligt och gynnar kroppens celler och stimulerar mitokondrierna att öka ATP-produktionen.

295,00 kr