Epinutrics Turmeric

Epi-gurkmeja Curcumin kosttillskott med Medis för hög absorption. Gurkmeja innehåller curcumin och andra ämnen som kan ha antiinflammatoriska effekter. Forskarna har därför en teori om att gurkmeja kan vara användbart vid behandling av hälsoproblem som involverar inflammation.

Epinutrics Red Label-serien har utvecklats i första hand för vårdpersonal som vill rekommendera till sina kunder kosttillskott med hög kvalitet och maximal absorptionsförmåga.

Curcumin, som finns i gurkmeja, är en naturlig antiinflammatorisk förening och hjälper kroppen att bekämpa inflammation.

Som en krydda i den dagliga kosten hävdar vissa forskare att gurkmeja kan minska eller bota inflammatoriska tillstånd i kroppen och andra kroniska sjukdomar.

I laboratoriet fungerar curcumin nästan som ett mirakelämne, eftersom det har effekter på flera sätt och verkar på alla enzymer som orsakar inflammatoriska tillstånd. Detta till skillnad från aspirin, som bara blockerar ett av de enzymer som främjar inflammation. Curcumin är också en kraftfull antioxidant och skyddar som bekant mot så kallade fria radikaler som är skadliga för celler. Det visar sig att curcumin är ett kraftfullt antiinflammatoriskt medel, så kraftfullt att det matchar effektiviteten hos vissa antiinflammatoriska läkemedel.

100% naturligt kosttillskott

Utan tillsatt konserveringsmedel

Patenterad produktionsmetod med Medis

Grönsakskapslar

GMO-fri

Sulfatfri

Glutenfri

Kom ihåg: Naturlig biotillgänglighet är viktigare än kvantitet per enhet. En bra terapeut kan förklara varför man inte ska välja "pris per milligram". Det viktiga är att ingredienserna i kosttillskottet tas upp i kroppen av kroppens 37 biljoner celler. Det händer ofta att kroppen inte tar upp näringsämnen från kemiska tillskott. Det beror på att den avvisar kemin som den inte känner igen som "naturlig mat". Därför använder vi naturliga ingredienser tillsammans med Medis så att näringsämnena kommer in så effektivt som möjligt och gynnar kroppens celler och stimulerar mitokondrierna att öka ATP-produktionen.

295,00 kr